Mijn winkelwagen

Sluit
Tweedehands kleding, bah!

Tweedehands kleding, bah!

Helaas hoor ik dit vaker. Als ik een tweedehands item draag, vragen mijn vriendinnen vaak vol verwondering of ik dit ook bij de kringloop of tweedehands winkel gekocht 

heb, volmondig zeg ik dan 'YESS'! En vaak volgt dan de reactie, 'ik vind het altijd zo muf ruiken in die winkels'.

Wat ik hier van vind? 

Ik begrijp de reacties, maar het is niet meer van deze tijd. Vroeger hadden tweedehands winkels en het dragen van tweedehands kleding een suf imago. Maar tegenwoordig is tweedehands helemaal hip & happening. Zo vind je er soms de mooiste & unieke items. 

Bij Jut&Jul zijn wij erg precies in welke items wij innemen en verkopen. We selecteren alleen de mooiste kleding, zonder gaten & scheuren, die er zo goed als nieuw uitzien, en gewassen en gestreken zijn, en verkopen dit voor een kleine prijs. 

Zoals ik het zie een win-win situatie!